Als PMU artiest ga je hoogstwaarschijnlijk het meeste Ombre Powder brows zetten. Dat is logisch. Niet alleen is de Ombre  Powder brow een populaire dienst, maar vaak is het ook gewoon de beste keuze. In veel gevallen zul je deze gaan adviseren als de meest geschikte oplossing. Het zetten ervan zou je opzich jezelf in kunnen specialiseren. Ongeacht of je net gaat beginnen met het toepassen van poeder wenkbrauwen, of dat je al gevorderd bent, ik kan je helpen. 

Ombre Powder brows training

Voordat we gaan beginnen met de Ombre Powder training gaan we samen eens kennismaken. Daar gaan we natuurlijk uitvinden waar jouw ervaringen liggen wat deze PMU behandeling betreft. Evenals de plekken die je graag wilt verbeteren of überhaupt wilt leren. Samen gaan we de benodigdheden bij elkaar zetten en dan zijn we eigenlijk klaar om te beginnen. 

De beste Ombre Powder brows zet jij.

Over je coach

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.  

Klaar om aan de slag te gaan?