Ongeacht of je al ervaring hebt met het zetten van PMU, of dat je al gevorderd bent hiermee, ik kan je helpen. Tijdens onze 1-op-1 PMU training zorg ik ervoor dat jouw behandelingen naar een hoger niveau zullen gaan. Meer zelfvertrouwen, meer vaardigheid en een beter eindresultaat. 

Ombre Powder brows training

Voordat we gaan beginnen met de PMU training gaan we samen eens kennismaken. Daar gaan we natuurlijk uitvinden waar jouw ervaringen liggen wat PMU behandelingen betreft. Evenals de plekken die je graag wilt verbeteren. Zo weet ik precies wat je nodig hebt. Ongeacht of dit nu PMU eyeliner zetten is, of pixels maken met jouw PMU apparaat. Samen gaan we de benodigdheden bij elkaar zetten en dan zijn we eigenlijk klaar om te beginnen. 

Op naar meer vaardigheden bij het zetten van PMU, op naar een nog beter eindresultaat.

 

Over je coach

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.  

Klaar om aan de slag te gaan?