Ook als gecertificeerd PMU artiest is het goed om te blijven streven naar meer. Jij weet zelf als geen ander hoeveel er te leren valt in dit vak. Niet alleen in de specifieke behandelingen die je doet, maar ook in het algemene reilen en zeilen van je bedrijf. Overal creëer je werkwijzen. Of dat nu het voorbereiden van je apparatuur is, of het simpelweg schoonhouden van je salon. Dat pas je al jarenlang zo toe, maar jij wilt meer en beter. Dat is precies waar ik je bij kan helpen. Samen gaan we jouw bedrijf eens goed onder de loep nemen. Het zal je verbazen hoeveel dingen er stiekem beter, efficiënter en handiger kunnen.

Transformatie PMU Training

Voor mijn Transformatie PMU training zullen we nauw samenwerken. Samen gaan we alle ins-en-outs van jouw PMU salon doornemen. Alles komt aan bod. Niet alleen de voorbereiding van een behandeling, maar ook het opslag van je materiaal, evenals jouw voorbereiding op de GGD keuring. Ook jouw behandelingen lopen we na, waarvoor we dan ook gaan oefenen. Je marketing bespreken we. Nouja, zoals je begrijpt gaan we samen alles eens grondig nalopen.

Na afloop verzorg ik ook het een en ander aan naslagwerk. Netjes in de vorm van een rapportage die jij op je gemak nog eens na kan lopen.

Op naar meer vaardigheden bij het zetten van PMU, op naar een nog beter eindresultaat. 

PMU training op maat

1-op-1 PMU Lippen

1-op-1 PMU Eyeliner

Over je coach

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. 

Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.
Niet alleen omdat sommige keurmerken verplicht zijn, maar ook omdat ik altijd streef naar meer en groter en beter. De beste investering die je kunt maken is in jezelf.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. 

Laten we aan de slag gaan.  

Klaar om aan de slag te gaan?