Mijn naam is Bibiche Godiva. Ik ben sinds 2014 actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen die door mij zijn gezet. Daar ben ik blij om. Voordat dit allemaal mocht, moest er nog wel het een en ander geregeld worden. Certificeringen, keurmerken en ga zo maar door. Dat is niet allemaal even makkelijk. Inmiddels voor mij wel. Het is dan ook mijn missie om anderen hierbij te helpen.

Het leveren van waarde is voor mij van uiterst belang. Ongeacht of dit nu bij het zetten is van PMU, of dat het is bij het begeleiden van andere PMU artiesten. Het leveren van waarde doe je niet alleen door de perfecte PMU wenkbrauwen te zetten, het leveren van waarde doe je al bij het eerste contactmoment. Dat is iets wat ik tot in de puntjes heb willen verzorgen om uiteindelijk iedereen meer dan 100 procent tevreden te kunnen laten vertrekken. Dat is voor mij van uiterst belang.

Los van het in de watten leggen van jouw klanten, zijn er ook de nodige richtlijnen om aan te voldoen. Ook hierin kun je tot in de diepste details los gaan. Iets wat ik dan ook inmiddels heb gedaan. Dit was voor mij in het begin vrij intimiderend en ik zou daar graag hulp bij hebben gehad. Precies de reden dat ik dat nu ga geven.


Mijn diensten


Niet gevonden wat je zocht?